oSnap Voice Enabled Camera

osnap Voice Enabled Camera

Har du precis som jag tröttnat på att alla bilder blir suddiga så fort man ska trycka på fotoknappen. I oSnap Voice Enabled Camera räcker det att du säger det magiska ordet och så tar appen foto. Du kan också röststyra blixten och byta kamera.

Det går att justera hur röstkänslig appen ska vara och stänga av micken om du vill det. Jag rekommenderar att ställa in Voice Recognition Accuracy på high. Annars gillar den att ta foton till vilket kommando som helst.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 2.3/5 (3 votes cast)

Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express

Det är inte alltid bilden blir så bra som man hade tänkt sig. Det kan vara allt ifrån att bilden är lite sned till att den är för mörk. Med Adobe Photoshop Express kan du fixa allt sånt och samtidigt snygga till fotot med effekter och ramar.

Appen innehåller en rad av Photoshops vanligaste verktyg med bland annat beskärning, rotering, kontrast och exponering. Du kan också få bilden att bli mer skarp, få mjuk fokus, brusreducera eller skoja till bilden med ett antal förvalda filter.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.5/5 (8 votes cast)

Bli mer vintage i Pixlr-o-Matic

pixlr-o-matic

Samtidigt som kamerorna blir bättre och bättre så försöker vi få bilderna att se äldre ut. Pixlr-o-Matic hjälper dig på vägen till den perfekta bilden, där du kan lägga till olika filter, effekter och fotoramar. Ladda sedan upp dina bilder direkt till Facebook, Dropbox, Flickr och Imm.io eller maila biden till dig själv eller någon annan.

Jämfört med andra kameraappar – till exempel Retro Camera - så tar du i Pixlr-o-Matic fotot först för att sedan lägga till filter. Du kan också välja att fixa till dina gamla foton som du har på din telefon.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.9/5 (12 votes cast)

Retro Camera

retro camera

Retro Camera är en fotoapp som ger dig flera appar i en. Du har hela sex olika kameror att välja mellan och varje kamera har i sig fler inställningar.

Appen passar perfekt för den som bara vill ha lite tidsfördriv och för den som vill få till den perfekta bilden genom ett nostalgiskt hipsterfilter. Bilderna sparas direkt bland dina foton och du kan enkelt gå in och bläddra mellan dem direkt i applikationen.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.9/5 (11 votes cast)

Zombie Booth

zombie

Tro mig, det är lika kul att göra om sina vänner till zombies som det var att göra dem överviktiga i den mer kända applikationen ”FatBooth”. Grundtanken i Zombie Booth är den samma, ta ett porträtt på någon i din närhet och låt sedan appen generera fram en blodtörstig best som skulle få varenda zombie i The Walking Dead att lägga benen på ryggen.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.5/5 (4 votes cast)

Instagram

Instagram

Nu vet jag också att detta inte är den nyaste appen på marknaden, men jag kan ändå inte undgå att skriva om den. Detta är en överlägsen fotoapp till Android och iPhone. Föga oväntat kan den, precis som den vanliga kameran, fotografera. Något unikt är att man kan redigera bilden genom att slänga på olika snygga lager som gör att bilden ser fräschare ut, eller i många fall lite dammigare på ett snyggt sätt. Klar? Ladda upp och dela med dig på Facebook, Twitter eller maila runt den!
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.3/5 (9 votes cast)