freebee

FreeBee

En app som gör att jag kan få varor från matbutiker helt gratis? Det går inte att förneka att det första som kom upp i huvudet var det klassiska, det finns alltid gratis ost i råttfällan.
Men efter att ha använt appen ett tag så insåg jag hur mycket fel den uppfattningen var.

Tanken bakom freebee är simpel men samtidigt unik i sitt utförande. Hjälp företag att veta vad du tycker är bra med deras produkter och få dessa produkter gratis.

Man skapar lätt ett konto alternativt … Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.7/5 (18 votes cast)

Days Left Widget

days left

Days Left är en applikation som hjälper dig att räkna ner till en viktig eller spännande händelse. Det är en sån där typisk app som egentligen är rätt onödig men ändå är barnsligt rolig.

Du lägger enkelt in en notifikation på ett visst datum och kan sedan välja olika storlekar och färger på en widget i form av en post-it-liknande kalenderknapp. Sedan lägger du den på valfri sida i din telefon. Lätt som en plätt och nedräkningen kan börja!
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.2/5 (6 votes cast)

Få inspiration till mat med Tasteline Recept

tasteline

Okej jag erkänner, jag är dålig på att laga mat. Inte dålig som i bränner vid saker bara jag kollar på dem, utan snarare att jag inte riktigt vet vad jag ska laga. Som att ha färgpaletten i din hand, men inget motiv. Det är här Tasteline Recept kommer in som räddaren i nöden.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.0/5 (3 votes cast)

Kokaihop

koka ihop

”Vad ska vi äta?” är tveklöst den fråga som sambos oftast ställer till varandra. Som tur är finns det appar som Kokaihop som kan hjälpa till på den fronten. Kokaihop innehåller över 16000 recept och funkar lika bra som inspirationskälla som för att ge konkreta middagstips.

Appen bjuder självklart på mer än bara middagsmat. Det finns 18 kategorier du kan söka utifrån, allt från såser, pajer, soppor till vegetariska rätter, godis, bröd och frukost. Det är bara att välja en kategori och sedan söka efter en speciell ingrediens eller låta appen slumpa fram förslag.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.0/5 (5 votes cast)

Lucka nummer 2: Milda jul

Milda jul

Bakom lucka nummer två hittar vi Milda jul. Nej det handlar varken om växthuseffekten eller brist på snö, utan är en app från varumärket Milda. Milda jul samlar alla de klassiska maträtterna på ett och samma ställe sammanställda i pedagogiska recept.

Nu slipper du kladda ner mobilen i onödan, då du bara behöver placera handen över telefonen ett kort ögonblick så går appen vidare till nästa instruktion i receptet. Dessutom är Milda jul inbyggd med en röst som guidar dig genom alla arbetsmomenten. Hoppas bara att rösten är vänligare än min svärmor.

Klicka här för att gå till App Store

Klicka här för att gå till Android market

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)

My Days

mydays

Oavsett om du bara vill hålla koll på dina röda veckor eller är sugen på att bli på smällen kan My Days vara appen för dig. My Days-appen består av en kalender där du med ett enkelt knapptryck lägger in de dagar du har mens och så räknar den ut när nästa period kommer. Den visar även de dagar du har ägglossning och vilken dag du beräknas vara mest fertil.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.2/5 (3 votes cast)