Vakna, ät och sov med The Voice

the voice

Är radiokanalen The Voice din favoritkanal och får ångest när du väl stänger av radion? Då kan du lyssna på den var du än är med deras app.

Själv minns jag när man var yngre och man aldrig hörde vad den bra låten hette. Man slipper det nu för tiden då namnet på låten står längst upp på spelaren. Du kan också köpa låten direkt i iTunes eller dela på Facebook och Twitter. Andra funktioner som finns är programtablå för veckan och småklipp med aktuella låtar eller intervjuer.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.8/5 (4 votes cast)

Just Dance 3 Autodance

autodance

Det finns ett vackert talesätt som säger att alla kan sjunga, men gäller detsamma dansens konst? Jo det kan man, om man ska tro gänget bakom Just Dance 3 Autodance. Allt du behöver göra är att välja fyra klipp och en låt så sätter appen ihop allt till en unik musikvideo.

Efteråt är det enkelt och smidigt att lägga upp videon på Facebook eller Autodances egna Youtube-kanal, vilket nästan upp emot en halv miljon människor redan har gjort!

… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.4/5 (10 votes cast)

Soundhound

soundhound

Soundhound är den ultimata appen om du har hört en låt på radion, men kommer varken ihåg vad den heter eller vilka som har gjort den. Nynna på låten, du behöver inte ens kunna texten, och Soundhound hittar all information om låten och bandet som du behöver. Shazam, släng dig i väggen!
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.6/5 (5 votes cast)

Vad är detta för låt? SHAZAM!

shazam2

Shazam kan vara topp fem de mest användbara apparna jag någonsin skådat. Jag vet inte hur många gånger jag har hört en låt på en nattklubb och förbannat mig över att jag inte har någon aning om vad det är för låt. Helst ska det vara en instrumental låt, så man inte har några lyrics att googla.

Herrejesus, jag tror jag sökte intensivt efter låten ”Ayla – Ayla Part II” i två månader innan jag råkade snubbla över den. Ja, jag var en techno-pojke som barn.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.7/5 (6 votes cast)