Dayviews

Dayviews

Det finns många sätt och tjänster att dela med sig utav sina bilder till nära och kära. En av dem största i Sverige är Dayviews, före detta Bilddagboken. Appen låter dig ladda upp dina foton direkt till nätet och se dina vänners och gruppers foton.

Bilderna och kommentarerna presenteras på ett mycket bättre sätt än vad till exempel Instagram gör. I Dayviews-appen kan du svepa bilderna och se dem i fullskärm. Det jag kan sakna är en hemvy där jag ser alla mina vänners senaste foton. Detta skulle göra det ännu enklare att se vad som är nytt … Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.7/5 (3 votes cast)

Hitta kärleken med Hiddenhint

hiddenhint

Visst var kärleken enklare när man var liten? Det var då man bara bestämde sig att man skulle vara ihop så var man det, oftast. Hiddenhint vill få tillbaka känslan. Tanken går ut på att du skapar hemlig lista på personer du älskar. Om någon av dem personerna har dig på sin lista så får ni båda en notis om det.

Utan att känna mig allt för slampig så är jag besviken på att man bara får ha tio personer på sin hemliga lista. Ännu mer besviken blev jag när jag tänkte byta ut vissa av dem och stoppades av ett meddelande som sa åt mig att vänta i sju dagar.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.5/5 (21 votes cast)

GO SMS Pro

go sms pro

GO SMS Pro är en app du använder som ersättning för den vanliga SMS-funktionen som gör den mycket roligare och framför allt snyggare. Du kan välja mellan en rad olika teman, lägga in en egen bakgrund och använda dig av massor av förinstallerade emoticons.

Du kan enkelt placera valfri kontakt i en ”privat” inbox dit det sedan krävs ett lösenord för att få åtkomst. Du kan också ställa in vilken font du vill använda dig av samt vilken textstorlek du vill ha. Självklart går det att ställa in så att appen ”kör över” dina vanliga push-notiser när du får ett SMS.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 2.8/5 (17 votes cast)

Håll din blogg aktiv med WordPress

Wordpress

De flesta av dagens bloggar använder CMS-verktyget WordPress (likaså denna). Däremot har man inte alltid datorn till hands när man får lusten att skriva av sig. Därför har de tagit fram en mobilapp där du enkelt kan lägga upp eller editera dina inlägg.

I appen kommer du åt allting du behöver med inlägg, sidor och kommentarer. Lägg till bilder, kategorier och etiketter, skriv och förhandsgranska i en slimmad version. När du är klar kan du välja som du ska publicera på direkten eller ställa in en tid för publicering.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.9/5 (7 votes cast)

WhatsApp Messenger

WhatsappMessenger

WhatsApp Messenger är helt fantastisk som låter dig skicka meddelande från din iPhone till dina vänners. Denna app fungerar även för Blackberry, Android och Nokia.

Genom endast ett klick kan du skicka helt gratis och ta emot meddelande, bilder, sms, ljudmeddelanden. Har du vänner ute i den stora världen så är detta den alldeles perfekta appen för dig.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.9/5 (8 votes cast)

Gör vardagen roligare med Onefeat

Onefeat

Majoriteten av mänskligheten känner säkert att vardagarna kan bli extremt långa vissa dagar, och ibland känns det inte tillräckligt produktivt att underhålla sig själv med Angry Birds eller WordFeud. Då rekommenderar jag Onefeat, ett socialt spel som går ut på att föreviga uppdrag du får av appen. Här får du uppdrag, många skapade av användare själva, som du skall utföra och bevisa med hjälp av en bild. Uppdragen ger olika poäng och till slut avancerar du i levels, något som får dig att vilja fortsätta mer än något!
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.3/5 (3 votes cast)