UEFA EURO 2012 TM – sommaren är räddad

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg

Fotbolls-EM i Polen och Ukraina närmar sig med stormsteg. Även om du själv inte kommer kunna vara närvarande så behöver du inte gråta för det. UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ser till så att det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen.

Detta är den officiella EM-appen och ger dig allt du behöver veta inför och under själva Europamästerskapen. Kategorin Fixtures visar alla resultat, tabeller och hela spelschemat med liverapportering och matchsnack när det är dags för match.

Det som imponerar på mig är att den också visar alla vänskapsmatcher som ska spelas i vår och i sommar. Med andra ord är det enkelt att hålla reda på hur det går för Sveriges motståndare. … Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.3/5 (4 votes cast)

Hockeystats

hockeystats

Om du som jag inte sitter på Canal Plus Sport eller har ett jobb som gör att du inte alltid hinner se de matcher du vill så är Hockeystats en räddare i nöden. Utöver den matchbevakare (för både allsvenskan och elitserien) du kör i bakgrunden som skickar pushnotiser när det blir mål kan du se tabellen och statistik samt spelschema för de kommande månaderna. Schemat kan du sortera efter datum, lag eller liga.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.9/5 (8 votes cast)

Håll koll på ditt favoritlag med Sportkoll

sportkoll

Problemet i dagens mediebrus att det är svårt att hitta relevanta artiklar. Sportkoll hjälper dig hålla koll på ditt favoritlag genom att samla alla nyheter på en och samma plats. Är du sån som inte tål vissa tidningar så kan du välja själv vilka källor som ska ingå.

Förstasidan består av en feed med i princip bara rubriken. Klickar du på rubriken får du bild och inledningen av artikeln. Vill du läsa mer så laddas sidan snyggt i själva appen utan att öppna din webbläsare. Detta gör så att du snabbt och smidigt kan navigera mellan de olika artiklarna.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.4/5 (5 votes cast)