Pocket Whip

pocket whip

Alla som följer TV-serien The Big Bang Theory har säkerligen fnissat åt avsnittet ”The Weekend Vortex” i säsong fem där Howard introducerar en pisk-app för sina vänner, en trend som sedan sprider sig till de andra i gruppen.

Tanken är simpel, ha appen igång och smiska till när tillfälle bjuds. Är din polare en riktig toffel för sin partner? Blir någons åsikter alltid överkörda? Gillar du att leka Indiana Jones? Då är appen Pocket Whip helt klart för dig! Det är bara att starta och sedan vifta med telefonen i olika piskrörelser för att få till det perfekta ljudet.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.9/5 (7 votes cast)

IMDb Movies & TV

imbd

Är du ens i närheten av hur filmtokig jag är så har du säkert redan IMDb-appen installerad på din telefon. Men det är inte bara hårdnackade filmfans som kan ha nytta och nöje av IMDb. Vill du ha filmtips? Vill du se rykande heta nya trailers? Kan du för ditt liv inte komma på varifrån du känner igen en viss skådespelare?

En av mina absoluta favoritfunktioner med IMDb (som också finns på webbsidan, men mobilen har man ju med sig överallt) är trivia-fliken som finns under varje titel. Bläddra fram din favoritfilm och läs sedan hundratals korta, roliga och mer eller mindre helt onödiga fakta om filmen och hur den blev till.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.4/5 (5 votes cast)