Se vem som ringde i TrueCaller

truecaller

Är du precis som jag rädd för telefonförsäljare eller när okända nummer ringer dig? TrueCaller hjälper dig genom att kombinera världens vita- och gula kataloger med användarnas egna telefonböcker. Du kan också synka din telefonbok med Facebook och TrueCaller för att få dina vänners foton, födelsedagar och rätt adressuppgifter.

För att du ska få tillgång till andras telefonböcker så måste du själv dela med dig ut av din. Om flera adressböcker har samma nummer men olika namn så känner systemet av vad som är för- och efternamn, otroligt smidigt.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.9/5 (24 votes cast)

PicSpeed HD Wallpapers

PicSpeed HD Wallpapers

Är det dags att fixa en ny bakgrundsbild till din telefon? PicSpeed har över 170 000 bilder att välja ifrån. Du kan enkelt sortera dem efter populäritet, genre eller färgskala.

Jag skulle själv hitta en ny bakgrundsbild här om dagen och det slutade med att jag satt och bläddrade i 1,5 timme. Vet du vad du vill ha är det såklart enklare, men om du bara ska ”kolla lite” så utfärdar jag härmed en varning!
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.3/5 (4 votes cast)

Vad är det på TV.nu?

tv.nu

Så här kring jul är det många som har några dagar lediga och vill passa på att slappa lite på soffan mellan all julklappsshopping och krystade släktmiddagar. Är det något bra på TV då?
Det är den stora frågan och appen från Tv.nu har svaret.

Här visas 150 olika kanaler och du kan enkelt ställa in dina favoritkanaler för smidigare navigering. Du kan också välja mellan att visa allt som sänds på dina utvalda kanaler eller sortera dem efter sändningstid.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.3/5 (4 votes cast)