VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.3/5 (49 votes cast)

Subway Surfers

subway surfers Subway Surfers, 4.3 out of 5 based on 49 ratings

I detta inte alls så politisk korrekta Subway Surfers ska du hjälpa Jake, Tricky och Fresh – ett par graffitimålare – att komma undan vakten och hans hund genom att springa på tågtak och se till att inte bli träffad av de lok som flyger förbi i full hastighet. Precis som i alla andra springspel så ska du samla ihop pengar för att sedan köpa uppgraderingar och nya karaktärer.

Detta är min sjuåriga brorsdotters favoritspel och även om spelet är rekommenderat från nio år för  tecknat våld så har hon inga problem att förstå och klara av spelet rätt så bra. Att sedan sätta en en nioårsgräns bara för att personen springer in i en vägg tycker jag kan kännas lite väl magstarkt.

Detta är väl den största skillnaden mellan Subway Surfers och till exempel Agent Dash. Medan Agent Dash har en låg kameravinkel och ganska så rörig så är Subway Surfers tvärtom. Att trilla ner från tåget gör inte så mycket då du fortfarande kan springa på spåret.

Subway Surfers

Men samtidigt som det är enkelt för de yngre att klara av spelet så är det också en utmaning för de äldre. Du kan alltid utmana dig själv att plocka alla mynten och vissa partier kan det verkligen vara snabba manövers som krävs, speciellt om du ska tågsurfa på taken.

Varje dag får du ett daglig utmaning där du ska samla bokstäver till ett ord. Lyckas du får du en magisk box med något smaskigt. Du har också ett antal uppdrag att genomföra som varje avklarat uppdrag multiplicerar dina poäng.

Tyvärr kan du bara ha tre samtidigt vilket kan leda till frustrerande när man får tre nya uppdrag och man ser att en av dem klarade man just av. Det hände precis mig nu när jag helt plötsligt fick upp att jag ska genomföra ett dagligt uppdrag och nu måste vänta nio timmar på nästa.

Betyg 3.5/5

plus Passar för alla i familjen – gammal som ung.
plus En daglig utmaning att sätta tänderna i.
plus Gratis.

minus Sticker inte ut bland de andra springspelen.
minus Endast tre uppdrag i taget.

Skaffa appen

Klicka här för att gå till App Store

Subway Surfers       Subway Surfers       Subway Surfers


 • oliver

  hej <3 s

 • alexander.olsson@oktv.se

  råëeewÄ
  *******’
  öler

  fvkölalrek
  reqäklw
  ewoiföewf4ew

 • http://www.ipadapp.se/ Ipad Appar

  Kanonkul.

  Kan man inte lägga till en App precis som det var i Stockholm där man skulle planka och när man åkte fast så pröjsade en organisation för plankning dina böter.