VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.5/5 (2 votes cast)

Extreme Skater

extreme skater Extreme Skater, 3.5 out of 5 based on 2 ratings

Ta på dig brädan i Extreme Skater och glid igenom banorna i full fart. Här finns det ingen nåd och tid att tänka. Köp sedan nya gubbar, brädor och trick för pengarna du tjänar in.

Något som slår en på direkten  i Extreme Skater är hur precisa kontrollerna är, nästan för precisa. Allt som oftast blir det istället att man kränger mobilen från höger till vänster för att parera för att sedan se hur gubben faller. Lika irriterande varje gång. Inte blir det bättre av att så fort man har lyckats få kontroll över den så kommer det ett nytt hopp eller fartboost och proceduren börjar om på nytt.

Banorna är fint utformade och bjuder på utmaning. Det är kul att svinga sig i rep och grinda upp och ner. Det tråkiga är att banorna kan bli ganska så enformiga och det är där tricken och achievements kommer in på ett väldigt bra sätt.

Det som drar ned betyget för Extreme Skater är att varken person eller bräda spelar någon roll förutom det visuella. Där skulle jag gärna vilja att de hade olika egenskaper, men tydligen kan man inte få allt här i livet. Däremot får det här spelet nöja sig med en trea, mest för att det är utmanade jämfört med många andra spel på marknaden.

Betyg 3/5

plus Utmanande.
plus Frisk fläkt och full fart.

minus Enformigt.
minus Hade velat se egenskaper på de olika karaktärerna.
minus Svårt att slöspela då du måste koncentrera dig hela tiden.

Skaffa appen

Klicka här för att gå till Google Play Store

Klicka här för att gå till App Store

 

Extreme Skater          Extreme Skater         Extreme Skater