VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.5/5 (6 votes cast)

Recension: Granny Smith

granny smith Recension: Granny Smith, 4.5 out of 5 based on 6 ratings

Vad skulle du göra om en liten snorunge kommer rullandes och snodde dina äpplen? Självklart sätter du på dig dina inlines och följer efter, som i Granny Smith! Poängen i spelet är att med ditt krutpaket till gumma via backar och hopp komma före snorungen till äpplena, som elakt nog får ett försprång. Jag menar, hur mycket fair play är det på en skala?

Granny Smith från Mediocre består utav 36 olika banor med varierande utmaning. Det gäller att hoppa i rätt tillfälle, landa rätt, ta tag i linbanan och också släppa taget innan du trillar ner till marken. Det är svårt till en början och det krävs många försök, men man kommer till slut in i det.

Jag slås över vilken känsla som har lagts ned i spelet. Det är verkligen inget hafsigt spel man har gjort på en vecka utan allt känns genomtänkt. Visuellt är det underbart att se de tecknade skorstenarna fylla himlen med äcklig rök eller hur de oskuldsfulla grisarna bara väntar på att få stå i vägen för en fartblind gammal tant.

Finns det verkligen något mer att önska? Jo tydligen finns det några saker som jag inte är helt nöjd med. Till exempel finns det ingen anledning som helst att köpa bananerna då man ändå åker ifrån ungen hur lätt som helst. Och hjälmen vad gör den? Med andra ord blir hela myntgrejen helt värdelöst. Dessutom är det irriterande att man måste starta FRÅN BÖRJAN varje gång man dör. Mäkta irriterande om jag får säga min åsikt, vilket jag får eftersom det är jag som skriver den här recensionen.

Men hur man än vrider och vänder på det så är Granny Smith ett underhållande spel där man pushar sig att ta alla äpplena och göra det perfekta åket. Jag har klarat att plocka äpplena, klarar du det?

Betyg: 4/5

plus Underhållande och utmanade spel.
plus Korta intensiva banor gör så att man kan dra upp det när som helst och spela.
plus Jag gillar den tecknade känslan som man får av spelet.

minus Finns ingen anledning att köpa verktygen.
minus Har de inte hört talas om checkpoints??
minus Att sista banan inte är släppt än

Skaffa appen

Klicka här för att gå till App Store

 

Granny Smith      Granny Smith      Granny Smith