VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.2/5 (10 votes cast)

TV24

tv24 TV24, 4.2 out of 5 based on 10 ratings

Det finns många TV-tablåer där ute, men TV24 är en av dem bättre. Appen låter dig lätt hålla reda på vad som är på TV idag men också vad som kommer framöver.  Speciellt tack vare sliden du har längst upp där du filtrerar på tid och dag, synd bara att den är dold så att man upptäcker den först när man drar fingret för långt när man scrollar.

Är du osäker på vad du vill se på i kväll? I TV24-appen finns det något som heter Dagens Tips. Där rekommenderar gänget fem program som går idag. Perfekt för den som har lost i TV-djungeln. Men hade jag fått välja så hade det varit några fler än fem program, med tanke på vilket utbud dagens kanaler bjuder på. Kanske man skulle haft en för längre perioder också, vad som kommer i veckan.

Appen innehåller kategorier: filmer, sport, serier, nöje, barn, aktuellt och fakta. Alla kategorierna har olika färgscheman för att det ska bli enklare att se vilken genre programmet är.

Själva singelvyn för varje program är informationsrik och snygg. Du ser också hur länge ett program har hållit på och en påminnelseknapp så du inte missar. Enligt mig själv så är det bäst att navigera och bläddra genom att göra en lide antingen till höger eller vänster. Just nu är det uppåt och neråt vilket inte alltid är lika självklart, men det kanske bara är jag.

I det hela så får TV24 ett bra resultat av mig. Jag tycker inte att den har några svaga sidor och är riktig positiv överraskad över hur den är presenterad. Det ska bli intressant att se hur de tacklar den kommande Play-eran.

Betyg: 4.5/5

plus Snygg och smidig.
plus Lättöverskådlig.
plus Dagens tips är oerhört uppskattad…
minus ..men visst skulle man kunna få in fler tips?
minus Vissa navigeringar känns inte helt hundra för mig.

Skaffa appen

Klicka här för att gå till App Store

Klicka här för att gå till Play Store

tv24tv24