VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.7/5 (6 votes cast)

Handla Mat

handla mat Handla Mat, 3.7 out of 5 based on 6 ratings

Jag har alltid en förmåga att gå in i matbutiken och handla saker som jag egentligen inte behöver. När jag väl kommer hem så märker jag att jag missade hälften av vad jag egentligen skulle köpa. Det är där Handla Mat kommer till undsättning.

Den hjälper dig också att sortera dina varor efter var i butiken de ligger. Men hur kan den veta det? Genom att användarna själva lägger till sina favoritbutiker och delar med dem till andra. Det du behöver göra är att skriva in vad butiken heter och hur kundvarvet ser ut med vilka avdelningar som kommer först och sist.

När du fyller i din varulista i Handla Mat fyller den automatiskt in vilken varugrupp den tillhör. Skulle den inte hitta eller ge dig fel grupp så kan du alltid gå in och välja själva.

I teorin låter det bra, men hur många vet hur ens stambutik verkligen ser ut och är uppbyggd? Jag själv har jobbat i matbutik i fem år och har en god förståelse för på vilka avdelningar varje sak finns på. Det kan vara svårare för den som inte är insatt. Kanske är det förhoppningen att butikerna själva ska gå in och fylla på. Tanken är åtminstone god.

Själva inskrivningen av listan skulle också kunna bli snyggare. Kanske man skulle fixa en plusknapp istället för att lägga till en ny vara istället för att skriva alla på en lång rad, som dessutom inte ger dig en stor bokstav vid radbrytning.

Något som däremot är användbart är att du direkt i Handla Mat kan dela med dig utav din inköpslista via sms, om du nu inte orkar skriva av den. Smidigt om du vill skicka den till din pojk- eller flickvän.

Allt som allt har Handla Mat potential, och tanken är god. Däremot är det mycket som kan förbättras och snyggas till. Men jag tror på den Handla Mat och ser fram emot vad den har att ge i framtiden.

Betyg: 3/5

plus Hjälper dig komma ihåg vad du ska handla.
plus Sorterar varorna efter butiksvarvet.
plus Gratis

minus Utförandet hade kunnat vara bättre.
minus Jobbigt att lägga till saker på listan.
minus Skulle vilja se historik på tidigare listor för att komma ihåg när jag köpte varorna.

Skaffa appen

Klicka här för att gå till App Store