VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.3/5 (3 votes cast)

Agent Dash

Agent Dash Agent Dash, 3.3 out of 5 based on 3 ratings

Ta på dig din finaste kostym och dina joggingskor. I Agent Dash är du en agent (”NÄHÄ!?”) som ska springa. Undvik hinder och avgrunder för att komma  så långt som möjligt.  Ju fler diamanter du plockar desto coolare saker kan du köpa och uppgradera.

Spelet funkar precis på samma sätt som alla andra springspelen, med Temple Run i spetsen. Dra höger och vänster för att svänga, ned för att glida och upp för att hoppa. Men det är inte så lätt som man kan tro. Den största skillnaden är nämligen hur själva kameran fungerar. I Agent Dash kommer du väldigt nära och får på det sättet en väldigt actionfylld upplevelse där det verkligen känns som om det är någon som springer med kameran bakom agenten.

Det första man slås av är hur bra gjort spelet är. Det är bra musik, snygg grafik och springdelen är välarbetat. Säpo-joggen kan slänga sig i väggen för den här agenten får springa arslet av sig. Det kan iofs behöva för han ser lite för tjock (säger jag för att må bättre över hans perfekta kropp).

Tycker du att tjockisen springer för dåligt? Varför inte då passa på att köpa någon av de andra agenterna, till exempel han som är tjock på riktigt eller killen med stålkäke. Tröttnar du dem kan du alltid hjälpmedel i ditt springande, även om jag tycker det är en ganska onödig engångskostnad.

Det jag däremot saknar är en publik highscore-lista. Är man ensam bland sina vänner på Facebook att spela spelet (alternativt inte har Facebook) så blir spelet väldigt enformigt och saknar det lilla extra momentet om att tävla mot andra.

Även om Agent Dash påminner mycket om de andra springspelen så är det ett fräsch upplevelse. Inte blir det sämre av att det är gratis.

Betyg: 4/5

plus Snygg grafik och skön musik.
plus Actionfyllt spel som får en att gå igång.
plus Gratis och gratis är gott.

minus Blir samma sak om och om igen. Dör man tänker man på direkten ”neeej, jag orkar inte springa samma banor igen!”
minus Saknar en publik Highscore.
minus Achievementssystemet borde inte vara så gömt som det är nu.

Skaffa appen

Klicka här för att gå till Google Play Store

Klicka här för att gå till App Store

 

Agent Dash   Agent Dash   Agent Dash