ABBYY Business Card Reader

abbyy

Visitkort. I dagens digitala värld så känns dom ofta som kvarlevor från en svunnen tid. Men det finns fortfarande få sätt att utbyta kontaktinformation på som är smidigare, så tyvärr måste man dras med att ha plånboken full av halvtrasiga kort, eller?

Här kommer appen med det lite underliga namnet ABBYY Business Card Reader till undsättning som en superhjälte. ABBYY Business Card Reader är nämligen en digital visitkortshållare med ett äss i rockärmen. Den kan på ett enkelt sätt tolka vad som står på visitkortet och importera informationen till din adressbok … Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.1/5 (8 votes cast)

Adobe Reader

adobe reader

Adobe och PDF är såpass nära förknippade att de nästan är synonymer. Ifall ett PDF-dokument skall öppnas så blir det oftast i Adobes egna program Adobe Reader som är en förträfflig PDF-läsare. Dock så har den mobila versionen länge halkat efter motståndarna, fram tills nu.

Version 10.2.0 ger en stor förbättring i form av markering, highlightning, frihandsritning, genomstrykning, understrykning och även ifyllning av former i dokumentet. Med andra ord kan man nu direkt i mobilen highlighta en viktig mening och skicka tillbaka till relevant person. Frihandsritning kommer även till hands ifall man till exempel vill cirkla runt något … Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.0/5 (5 votes cast)

Min Firma

min firma

Är det något som är svårt så är det att driva ett företag på rätt sätt. Alek Åströms app Min Firma gör det hela lite lättare genom att hjälpa dig hålla koll på hur mycket lön du kan plocka ut samt hur du som privatperson påverkas av av ditt företags ekonomi.

Mata in företagets inkomster och utgifter så visar den sedan hur mycket en kostnad egentligen kostar efter alla skatter och avgifter, hur mycket du kan ta ut i lön och hur mycket du behöver fakturera … Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.0/5 (9 votes cast)

Varningslistan

varningslistan

Blufföretagen drar årligen in 1,2 miljarder på falska fakturor. Detta är ett stort samhällsproblem och förför allt de enskilda företagen som blir lurade. Varningslistan listar de företag som håller på med tvivelaktiga metoder så att du inte ska gå på samma nit som andra.

I appen kan du söka på företagsnamn organisationsnummer eller sortera alla i alfabetisk ordning och och senast tillagda. Varje företags infromation innehåller produktnamn, bolagsnamn, orginisationsnummer, adress, telefonnummer … Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.4/5 (5 votes cast)

Tidrapport

tidrapport

Tidrapport är den perfekta appen för dig som vill hålla koll på hur många timmar du har jobbat.

Genom att trycka på checka in knappen inne i appen så startar du ditt arbetspass och trycker på checka ut när du har arbetat klart.

Efteråt går du in på knappen där det står lista och du kan se exakt hur många timmar du har arbetat. Vill du skicka din rapport till din e-mail går detta även att göra.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.3/5 (8 votes cast)