WowFX – för dig som vill krydda dina foton

wowfx

Ser dina foton gamla och grå ut? Vill du ge bilderna en extra touch och krydda? Då är fotoappen WowFX verkligen perfekt för dig. Lägg till häftiga detaljer och filter för att sedan dela fotot direkt till Instagram eller Camera+.

När det gäller filter och effekter så blir det väldigt lätt overkill, speciellt när vi människor allt för ofta tänker ”mycket vill ha mer” istället för ”less is more”. I WowFX är det väldigt enkelt att hitta den balans du vill ha. Antingen går du hela vägen och slänger in blixtar och eldklot … Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.8/5 (4 votes cast)

Horse Lovers Camera

Horse Lovers Camera

Vi på nätet har vi ju kommit fram till hästar inte finns på riktigt. Så hur kommer det sig att det finns fotografier med hästar på? Enkelt skulle det visa sig, då alla foton är tagna med Horse Lovers Camera. Appen låter dig lägga detta skönhet till djur direkt på kameran.

Du väljer till höger vilken hästbild du skulle vilja lägga till. Sedan placerar du ändrar storlek på bilden med dina fingrar.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.5/5 (4 votes cast)

oSnap Voice Enabled Camera

osnap Voice Enabled Camera

Har du precis som jag tröttnat på att alla bilder blir suddiga så fort man ska trycka på fotoknappen. I oSnap Voice Enabled Camera räcker det att du säger det magiska ordet och så tar appen foto. Du kan också röststyra blixten och byta kamera.

Det går att justera hur röstkänslig appen ska vara och stänga av micken om du vill det. Jag rekommenderar att ställa in Voice Recognition Accuracy på high. Annars gillar den att ta foton till vilket kommando som helst.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 2.3/5 (3 votes cast)

Cross Process

cross process

Normala färger är för mesar. Det är Banana Cameras slogan för Cross Process. Sätt färg på dina bilder för att få dem att bli ännu mer hipster. Ta fotot och låt appen göra jobbet utan att du behöver ta ut dig.

Tyvärr kan du bara spara mot Facebook och kamerarullen. Däremot har du alternativet att spara både originalet och den editerade bilden, vilket är uppskattat för att kunna se före och efter
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 2.3/5 (7 votes cast)

Krydda upp tillvaron med CamWow

camwow

Ser dina självporträtt ut att vara gråa och tråkiga? Varför inte göra dem lite roligare med CamWow. Lägg på ett effekt på kameran och se hur du blir allt ifrån stornäsad till helt grön av mörkerseende. Du kan välja mellan kameran på framsidan eller baksidan.

Du får 24 olika typer av effekter att leka med. Vissa av dem påminner om de som kommer med Apples Photobooth medan andra är helt nya bjuder in till skrattfest. Gillar du det du fotar så kan du skickaupp det på direkten till Facebook eller Twitter.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 2.5/5 (26 votes cast)

Mattebox

mattebox

Mattebox är dyrare än andra kameraappar, men är också den enda appen som visar dig ISO, slutartid och brännvidd. Tyvärr kan du inte ändra något av dessa värden, däremot så kan du kontrollera dem genom att använda låsfunktionen som funkar likt när du håller ned knappen halvvägs.

Men appen får du tillgång till att spara olika mallar och du har redan ett par mallar färdiga. Vill du bestämma själv hur bilden ska se ut så har du fem olika reglage att leka med. Tyvärr får man gissa sig till vad varje reglage gör. Du kan också ändra bildformatet.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.6/5 (5 votes cast)

Bli mer vintage i Pixlr-o-Matic

pixlr-o-matic

Samtidigt som kamerorna blir bättre och bättre så försöker vi få bilderna att se äldre ut. Pixlr-o-Matic hjälper dig på vägen till den perfekta bilden, där du kan lägga till olika filter, effekter och fotoramar. Ladda sedan upp dina bilder direkt till Facebook, Dropbox, Flickr och Imm.io eller maila biden till dig själv eller någon annan.

Jämfört med andra kameraappar – till exempel Retro Camera - så tar du i Pixlr-o-Matic fotot först för att sedan lägga till filter. Du kan också välja att fixa till dina gamla foton som du har på din telefon.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.9/5 (12 votes cast)

Xmas Frames

Xmas Frames

Skapa dina egna vykort med Xmas Frames. Ladda upp ditt foto och använd någon av deras färdigredigerade mallar för att skapa snygga julkort som du kan skicka till nära och kära.

För den blyge så finns det också färdiga bilder där du bara behöver skriva in ditt eller din kärastes namn.

Totalt finns det 18 bilder att välja mellan.

… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.0/5 (4 votes cast)

Retro Camera

retro camera

Retro Camera är en fotoapp som ger dig flera appar i en. Du har hela sex olika kameror att välja mellan och varje kamera har i sig fler inställningar.

Appen passar perfekt för den som bara vill ha lite tidsfördriv och för den som vill få till den perfekta bilden genom ett nostalgiskt hipsterfilter. Bilderna sparas direkt bland dina foton och du kan enkelt gå in och bläddra mellan dem direkt i applikationen.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.9/5 (11 votes cast)

Dr. Seuss Camera – The Grinch Edition

dr seuss

Lucka nummer sex är för dig som är löjligt intresserad av Dr. Seuss karaktärer, eller bara är nyfiken på hur du skulle kunna se ut om du var grön.

Välj mellan 20 olika motiv. Sedan är det bara att fota din favoritperson och lägga ut bilden på nätet. Kanske har din bror alltid haft en inre dröm om att få vara Cindy-Lou Who.

Skaffa appen

Klicka här för att gå till App Store

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.5/5 (4 votes cast)
Sidor ... 1 2