Tagga till PeppApp

peppapp

Olof Röhlander hjälper dig att peppad i olika vardagssituationer med sin CD Peptalk. Nu finns skivan också till mobilen i form utav PeppApp. Olof är certifierad mental coach via Skandinaviska Ledarhögskolan och har över 150 föredrag om året för kunder, så som Riksbanken, Försvarsmakten, TV4, SATS, Malmöoperan, Örgryte Fotboll och Skandia.

Appen ger dig 14 olika motivationshöjande peptalks beroende på vilken situation du är i. Det kan vara allt från inför ett viktigt möte till när du fått kritik. Varje peptalk är 1:30-5 minuter långa.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 2.6/5 (7 votes cast)

Ta kontrollen över vikten med Weightbot

weight

Försöker du banta eller bygga upp muskler för beach12? Då kommer den här appen hjälpa dig. Kort och gott är det en dagbok för att hålla koll på hur mycket du väger. Skriv in hur lång du är och målvikten så är det bara att köra sen!
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.5/5 (4 votes cast)

Håll koll på träningen med RunKeeper

RunKeeper

De flesta av oss skulle allt behöva få in en joggingtur i vardagen. I och med kylan utomhus har jag inte ens försökt träna, men jag har ändå fått fnys om en app vid namn RunKeeper. Jag ska vara helt ärlig med er, jag är taggad på att dra ut och springa mot våren. Jag menar, väldigt få tycker att det är kul och liksom många andra har jag tröttnat efter någon vecka. RunKeeper har dock lite sköna funktioner som gör det lite ballare att springa.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.5/5 (4 votes cast)

Sleep Cycle, var var du under hela min uppväxt?

Sleep Cycle

Långt innan jag ens ägde en smartphone själv fick jag höra talas om att det fanns en applikation som gjorde att du alltid blir väckt när du sover som tunnast. ”Det är som om redan är vaken när alarmet går igång”, sa dem. Det var inte länge sedan jag blev påmind om att denna app existerade och var tvungen att testa den.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.6/5 (5 votes cast)