Följ teknikens skvaller med IDG.se

idg

IDG.se är Sveriges största portal för teknik och IT. Appen låter dig få de senaste nyheterna och tester från alla deras tidningar. Du kan också logga in för att kommentera artiklarna direkt i mobilen.

Från början är kategorierna i menyfältet löpsedel, senaste, tester och mobilt. Däremot kan du om du vill ändra menyn med ett gäng andra kategorier beroende på vilket intresse du har.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 2.6/5 (5 votes cast)

Sveriges Radio Play

Sveriges radio play

I dessa tider när TV-apparaterna bara ska vara större och större så känns det skönt att ibland sätta på gamla hederliga radion. Appen Sveriges Radio Play tar radion direkt in i din telefon och låter dig lyssna var du än är.

Appen låter dig enkelt söka efter program, antingen i bokstavsordning eller i kategoriform. Det går också att hitta intressanta program genom att se vad andra lyssnar på.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.2/5 (10 votes cast)

Expressen

expressen2

Expressen ger de senaste nyheterna, direkt i din telefon. Enkelt och snabbt med den än så länge bästa nyhetsappen som finns hos åtminstone App Store.
Med valet att få pushnotiser direkt på skärmen så får du reda på de största nyheterna direkt.

I appen får du reda på de största nyheterna direkt. I en enkel lista dyker de senaste nyheterna från expressens egna hemsida upp till ditt förfogande helt gratis.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 2.5/5 (4 votes cast)

SVT Play – för den tablålöse

svt play

I SVT Play så finns nästan alla Sveriges Televisions program. Varför jag skriver nästan är för att SVT måste brottas med en rad olika rättighetsavtal vilket gör att de ibland saknar vissa saker i mobilen. Dessutom finns programmen i de flesta fallen endast i 30 dagar.

När man startar appen så får man allting serverat på ett fint sätt. Du kommer lätt åt de populäraste programmen och klippen, livesändningar och de senaste nyheterna. Du kan antingen sortera utbudet i bokstavsordning eller kategorier och spara dina favoriter i en egen sektion. Hittar du inte det du letar efter så kan du alltid söka efter det
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.3/5 (6 votes cast)