TV24

tv24

Det finns många TV-tablåer där ute, men TV24 är en av dem bättre. Appen låter dig lätt hålla reda på vad som är på TV idag men också vad som kommer framöver.  Speciellt tack vare sliden du har längst upp där du filtrerar på tid och dag, synd bara att den är dold så att man upptäcker den först när man drar fingret för långt när man scrollar.

Är du osäker på vad du vill se på i kväll? I TV24-appen finns det något som heter Dagens Tips. Där rekommenderar gänget fem program som går idag. Perfekt för den … Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.2/5 (10 votes cast)

TVguide TVdags

tvdags

TV.nu har varit den stora jätten när det gäller TV-tablåer på nätet. En av utmanarna heter TVguide TVdags, och det är inte vilken utmanare som helst. Appen visar dig dagens och kvällen tablå och låter dig sortera ut efter vilken genre programmen är i.

Huvudsidan består utav två flikar: Nu & Strax samt Ikväll. Det sistnämnda är verkligen uppskattad då man kan vara intresserad i vad som sänds ikväll på TV utan att behöva scrolla igenom varje kanal och tablå. Som om det inte vore nog så kan du sortera och filtrera på kategorier, topplista och kvällens bästa filmer. Perfekt för mig som vill hitta filmer snabbt … Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.6/5 (7 votes cast)

Pocket Whip

pocket whip

Alla som följer TV-serien The Big Bang Theory har säkerligen fnissat åt avsnittet ”The Weekend Vortex” i säsong fem där Howard introducerar en pisk-app för sina vänner, en trend som sedan sprider sig till de andra i gruppen.

Tanken är simpel, ha appen igång och smiska till när tillfälle bjuds. Är din polare en riktig toffel för sin partner? Blir någons åsikter alltid överkörda? Gillar du att leka Indiana Jones? Då är appen Pocket Whip helt klart för dig! Det är bara att starta och sedan vifta med telefonen i olika piskrörelser för att få till det perfekta ljudet.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.9/5 (7 votes cast)

Star Wars Lightsaber Duel

Star Wars Lightsaber Duel

Har du alltid drömt om att bli en Jedi? Eller kanske en Sith lord? Då är Star Wars Lightsaber Duel något för dig!

Att slåss med ljussvärd har länge varit en dröm för mig. Nu är det möjligt med denna app! Eller… nästan i alla fall!

… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

Skapa din egna film med Action Movie FX

Action Movie FX

Action Movie FX låter dig ta rollen som regissör till en stor actionrulle och släppa loss all din kreativitet utan behöva tänka på någon miljonbudget. Välj vilken specialeffekt du vill ha, filma en sekvens och se sedan din skapelse framför dig. Gillar du vad du precis har skapat så kan du dela den på bland annat Facebook.

Appen är gratis och du får tre specialeffekter när du laddar ner den. Vill du ha fler så kan du köpa flera i deras butik. Varje paket kostar sju kronor och innehåller två specialeffekter.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.0/5 (3 votes cast)

IMDb Movies & TV

imbd

Är du ens i närheten av hur filmtokig jag är så har du säkert redan IMDb-appen installerad på din telefon. Men det är inte bara hårdnackade filmfans som kan ha nytta och nöje av IMDb. Vill du ha filmtips? Vill du se rykande heta nya trailers? Kan du för ditt liv inte komma på varifrån du känner igen en viss skådespelare?

En av mina absoluta favoritfunktioner med IMDb (som också finns på webbsidan, men mobilen har man ju med sig överallt) är trivia-fliken som finns under varje titel. Bläddra fram din favoritfilm och läs sedan hundratals korta, roliga och mer eller mindre helt onödiga fakta om filmen och hur den blev till.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.4/5 (5 votes cast)

Jag har aldrig

jag har aldrig

Ibland kan man behöva lite hjälp att få igång festen ordentligt och det är där lekar som ”Jag har aldrig” kommer in i bilden. Med hjälp av den här appen slipper ni sitta och komma på egna påståenden och kan istället lägga allt fokus på att få reda på roliga, onödiga och pinsamma fakta om varandra.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.3/5 (9 votes cast)

Make-A-Snowman

Make-A-Snowman

Tur att man har telefon när det är så lite snö. Make-A-Snowman låter dig dekorera din egna snögubbe hur du själv vill. Ge ungarna din telefon istället för att skicka ut dem i slasket.

Välj bland ett antal olika associerar, munnar och ögon. Spara sedan dina favoritsnögubbar och visa upp för familjen. Barnvänlig.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.7/5 (3 votes cast)

A Charlie Brown Christmas

A Charlie Brown Christmas

”Finns det ingen som vet vad julen handlar om?”. I A Charlie Brown Christmas behöver Karl, Snobben och de andra i gänget din hjälp med att hitta den verkliga meningen med julen.

Denna app blandar sagan om Charlie Brown med minispel på ett fantastiskt sätt. Fram till jul har de också tävling om chansen att vinna en iPad 2.

Klicka här för att gå till App Store

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.0/5 (3 votes cast)

Pocketpals – Appmiljonär, var?

pocketpals

Telias vinnare i Appmiljonären Tommy Kåberg har till slut släppt sin efterlängtade app. Pocketpals låter dig ta ett helkroppsfoto som sedan klipps ut och blir en dansade gubbe som du kan kasta in i olika miljöer och accessoarer.

Antingen låter du gubben dansa till musiken i appen eller så lägger du telefonen vid högtalaren så dansar den till din egna musik.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.9/5 (8 votes cast)
Sidor ... 1 2