Handla Mat

handla mat

Jag har alltid en förmåga att gå in i matbutiken och handla saker som jag egentligen inte behöver. När jag väl kommer hem så märker jag att jag missade hälften av vad jag egentligen skulle köpa. Det är där Handla Mat kommer till undsättning.

Den hjälper dig också att sortera dina varor efter var i butiken de ligger. Men hur kan den veta det? Genom att användarna själva lägger till sina favoritbutiker och delar med dem till andra. Det du behöver göra är att skriva in vad butiken heter och hur kundvarvet ser ut med vilka avdelningar som kommer … Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.7/5 (6 votes cast)

Se vem som ringde i TrueCaller

truecaller

Är du precis som jag rädd för telefonförsäljare eller när okända nummer ringer dig? TrueCaller hjälper dig genom att kombinera världens vita- och gula kataloger med användarnas egna telefonböcker. Du kan också synka din telefonbok med Facebook och TrueCaller för att få dina vänners foton, födelsedagar och rätt adressuppgifter.

För att du ska få tillgång till andras telefonböcker så måste du själv dela med dig ut av din. Om flera adressböcker har samma nummer men olika namn så känner systemet av vad som är för- och efternamn, otroligt smidigt.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.9/5 (24 votes cast)

Vad är det på TV.nu?

tv.nu

Så här kring jul är det många som har några dagar lediga och vill passa på att slappa lite på soffan mellan all julklappsshopping och krystade släktmiddagar. Är det något bra på TV då?
Det är den stora frågan och appen från Tv.nu har svaret.

Här visas 150 olika kanaler och du kan enkelt ställa in dina favoritkanaler för smidigare navigering. Du kan också välja mellan att visa allt som sänds på dina utvalda kanaler eller sortera dem efter sändningstid.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.3/5 (4 votes cast)

AppBox – armékniv i appformat

AppBox

Tänkt dig att du ska utomlands och du bara får ha med dig en app, vilken väljer du? För er som inte tänkte på Angry Bird så kan jag rekommendera AppBox.

Appen samlar allt du behöver för att klara dig utomlands och i viss mån också ditt privatliv.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.3/5 (4 votes cast)

Christmas – julens universalapp

christmas

Julkalenderns sjunde lucka kan inte bli mer jul än så, då den heter just jul. ”Christmas!!” innehåller i princip allt du behöver för julen. Julkalender, nedräkning, spel, musik, bakgrunder med mera!

Håll också koll på vad varje person önskar sig i appens önskelista-funktion. När du väl har köpt presenten så är det bara att bocka av den.

Appen funkar varje år, så varför inte sparar den också till 2012?

Skaffa appen

Klicka här för att gå till App Store

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.7/5 (3 votes cast)

SMS Backup+

SMS Backup+

SMS Backup+ är en app som är ett måste för alla som skickar mycket sms och även återställer sin telefon ofta. När man startar appen för första gången så måste man skriva in sina uppgifter för sitt gmail-konto så att appen kan logga in och spara SMS som ett inkommande mail i din gmail. Sedan så bör du göra en initiell backup av dina nuvarande SMS. Beroende på hur du ställer appen så kommer den automatiskt göra en backup av dina inkommande SMS till din gmail.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.0/5 (3 votes cast)

Lucka nummer 1: Julkalender Advent Calendar

julkalender

Julens första lucka bjuder inte bara på en app, utan hela 25 stycken (amerikanarna är lite mer generösa än vad vi svenskar är). Varje dag öppnar du en ny lucka och under den finns det en gratis app.

Småskojiga animationer med smällkarameller och liknande. Vill du inte ladda ner appen just nu så kan du alltid spara den till senare.

Klicka här för att gå till App Store

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.3/5 (3 votes cast)