Apparna du måste ha som entreprenör

Vad kan vara bättre hjälpmedel som egen företagare än din mobiltelefon? För tänk efter, vad har du alltid med dig vart du än går? Telefonen har du alltid till hands. Men det gäller också att fylla den med bra saker. App Store är full med appverktyg och det kan vara svårt att hitta rätt.

Därför har vi på Applovin’ tillsammans med Entreprenör24 tagit fram de appar som du måste ha som entreprenör och som förenklar din vardag som egenföretagare. Entreprenör24 är ett verktyg och en inspirationskälla för dig som vill ta nästa karriärsteg som entreprenör. Sidan startades i slutet av 2011 på initiativ av draken Douglas Roos … Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Appar du måste ha inför nyår

Nyår och nyårsafton. Året börjar närma sig sitt slut och det är dags att vinka adjö till ”den arabiska våren”, Caremakrisen och Juholt-skandalen. Nu blickar vi framåt mot 2012, men innan dess har vi ett nyår att fira. Därför har Applovin’ fixat den ultimata listan på appar du måste ha på tolvslaget.

Vi på Applovin’ tackar för i år och så syns vi på andra sida nyåret.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

10 appar du måste ha i jul

Julen står på glänt och tomten i farstun. Hela familjen samlas, maten står på bordet och Kalle Anka går på TV. Men i all julstämning får vi inte glömma bort vår vän i fickan. Applovin’ firar julen med att lista de tio bästa julapparna som du bara måste ha.

Vi på Applovin’ vill önska er alla en riktigt god jul så hörs vi av mer inför nyår.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)