Om oss

Applovin’ är en del av Nyheter24 och har funnits på nätet sedan hösten 2011. Sidan främsta mål är att tipsa läsarna om guldkornen i appträsket, men också att ge senaste nytt och reportage med inriktning på appvärlden. Man kan med andra ord säga att appar är vårt liv.

Redaktionen

Richard Rönnklint – redaktionschef

Richard ser till att det händer saker på sidan, helst med en piska i sin hand. Är också med och driver ungdomscommunityn Hamsterpaj.
Mobil:  iPhone 4
Favoritapp: IDG.se-appen

Leonid Androsov – skribent

Leo är en appgalen ryss som ryser varje gång någon kallar honom Leonid. Är superintresserad av allt som har med jailbreak att göra eftersom det är nära hans ryska hackerrötter. Han är även Nyheter24′s photoshopnisse.
Mobil:  iPhone 4S
Favoritapp: Flipboard

Therese Wiberg – skribent

Therese är en go’ göteborgare som tycker om att skriva av sig. Hon tycker även om att sprida glädje och skratt precis som de flesta gör som kommer ifrån lilla London.
Mobil: iPhone 3
Favoritapp: Anthill

Alexandra Algerydh – skribent

Alexandra är en driftig 23-årig tjej från Stockholm. Hon äger och driver Brunetten.se och är ansvarig för ”Sex & Sinne” och Redaktionschef på ungdomscommunityn Hamsterpaj.
Mobil: HTC Incredible S.
Favoritapp: WordPress och Wordfeud.

Marcus Pettersson – skribent

Marcus är en teknisk och driftig kille från mellanstora staden Linköping. Allgörare som utvecklar, designar, skriver och gillar det mesta
Favoritapp: Aftonbladet
Mobil: SE Xperia Arc

Kontakt

Vill du annonsera på Applovin’? Nyheter24-gruppen är säljansvariga för Applovin’, och de nås lättast på telefonnr: +46 8 678 77 00, eller via epost på salj@nyheter24.se.
Har du några tips på appar eller idéer på hur vi kan förbättra sidan – eller bara helt enkelt vill berätta hur grymma vi är – så kan du nå oss på tips@applovin.se.