11 tips: bli mästare i Big Win Sports

big win sports hockey soccer

De hetaste spelen just nu till iPhone är Big Win Hockey och Big Win Soccer som är utvecklade av Hothead Games. Tanken är att du med din kortlek sätter ihop ditt lag och vinner dagliga turneringar som genererar pengar vilket du kan köpa ännu bättre spelar för.

Men spelet är svårt, jag har själv blivit krossad och förnedrad av motståndarna. Så hur ska man göra för att undvika detta? Applovin’ ger dig tillsammans med Puckgamer här elva tips på hur du blir mästare och vinner varje dagliga turnering. Och mycket handlar om hur du hanterar dina Impact-kort som ger dina spelare … Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Så sparar du dina bilder på Instagram

Många Instagram-användare klagar på att tjänsten blev sämre med Android-appen, och nu i och med Facebooks uppköp blev det droppen som fick bägaren att rinna över. Nu överväger folk att ta bort sitt konto helt och hållet Men hur tar man bort sitt konto utan att bilderna försvinner? Applovin’ tipsar dig om några verktyg som du kan använda för att spara dina Instagram-bilder.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Bli bäst på Draw Something – 13 tips

draw something

Den senaste appflugan heter Draw Something och är det hetaste samtalsämnet på arbetsplatserna. Men alla har vi nog mött antagonisten till Leonardo Da Vinci, som inte kan rita för fem öre. Ändå försöker de sig på uppdraget att rita sixtinska kapellet samtidigt som du blir tunnhårigare när du ska gissa vad de har ritat.

Ni kan andas ut, för nästa gång du träffar en sån person så kan du hänvisa dem till den här guiden på hur du blir bättre på Draw Something. Och om nu din bästa vän skickade den här länken till dig, ta åt dig av tipsen.

Och även om guiden är fokuserad på Draw Something så går det lika bra att applicera den på Pictionary.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Walktrough – The Lost City

The Lost City (Den Förlorade Staden på svenska) är ett klurigt spel och vissa har problem att få alla pusselbitar på plats. Applovin’ har därför tagit fram en walktrough som leder dig igenom hela spelet, med bilder på hur hur du löser pusslen.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Så blir du sensei i Fruit Ninja

fruit ninja

Det krävs skicklighet och snabba fingrar för att lyckas skapa den ultimata fruktsalladen och bli sensei i Fruit Ninja. Applovin’ och Indigital ger dig tipsen du behöver veta för att nå över 1000 poäng i Arcade Mode. Arcade Mode går ut på att skära så mycket frukt på 60 sekunder. Till din hjälp har du tre olika bananer som antingen stoppar tiden, ger dig dubbla poäng eller skickar mängder med frukt på dig

granatäpple fuit ninja

Dessutom har du på slutet ett granatäpple som ger dig bonuspoäng beroende på hur många gånger du skär i den. Om du skär den rätt så kan du få 30-40 extra poäng bara på den frukten. För att lyckas så ska du fokusera på äpplet och strunta i alla andra frukter som dyker upp på skärmen. Små, korta och snabba skärrörelser ger dig mer poäng än stora flyktiga som rör sig över hela skärmen.

Använd också två fingrar när du skär i granatäpplet, vilket kommer ge dig dubbelt så mycket poäng. Fingrarna måste vara minst 2 cm ifrån varandra för att mobilen ska känna av det som två.

Arcade har precis som Classic Mode bomber, ständigt dessa bomber, som ger dig 10 minuspoäng om du skär i dem.
… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Bli mästare i Wordfeud: 10 enkla tips

Lisa Blohm Erika Jonés

Vissa har Wordfeud, eller ordspel och korsordsspel som är en bra sammanfattning på spel som Scrabble, Wordfeud och Alfapet, i blodet, andra inte. Hur bra och dålig man än må vara så kan man alltid bli bättre. Det här har Lisa Blohm och Erika Jonés konstaterat och skrivit en bok i ämnet. Applovin’ släpper nu deras 10 bästa tips på hur du blir en Wordfeud-mästare.

… Läs mer

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)