Så sparar du dina bilder på Instagram

Många Instagram-användare klagar på att tjänsten blev sämre med Android-appen, och nu i och med Facebooks uppköp blev det droppen som fick bägaren att rinna över. Nu överväger folk att ta bort sitt konto helt och hållet Men hur tar man bort sitt konto utan att bilderna försvinner? Applovin’ tipsar dig om några verktyg som du kan använda för att spara dina Instagram-bilder.

Exportera Instagram via Instaport

Beroende på hur många foton du har så kan det ta ett tag för Instaport att bli klar. När den väl är klar hittar du dina bilder i en zip-fil placerad i din vanliga nedladdningsmapp. Det som är bra med Instaport är hur smidigt och enkelt det är med bara två steg, logga in och exportera.

Instaport Instagram
  • Klicka på Sign in with Instagram.
  • Skriv in ditt användarnamn och lösenord.
  • Klicka på Yes för att ge instaport.me tillgång till dina Instagram-foton.

Instaport instagram

  • Klicka på Start Export.

Instaport instagram

Exportera Instagram via Copygram

Copygram är egentligen till för att vara en webbgränssnitt, men kan lika gärna användas för att spara dina bilder då den har en backup-funktion. Även om du inte vill ta bort ditt Instagram-konto så rekommenderar vi Copygram om du vill kunna följa dina vänners foton på datorn.

  • Gå in på copygr.am.
  • Bli medlem på sidan.

Copygram instagram

  • Klicka på Yes för att ge copygr.am tillgång till dina Instagram-foton.
  • Klicka på Backup Photos
  • Välj vilka foton du vill spara och tryck på Backup Now.

Copygram instagram

Andra exportverktyg

Instagrid.me - Detta webbgränssnitt låter dig inte ladda ned ditt bibliotek. Dock ger den dig tillgång till dina favoritanvändares bilder via din mail utan att du behöver appen.

InstaDesk – Även om InstaDesk är ett sätt att få ut mer av ditt konto, så kan du använda vertkyget för att spara dina favoritfoton. Programmet till Mac kostar $4,99 och är enkelt att använda.

SocialFolders – Den kallar sig själv för ”Dropbox för Sociala Medier” och låter dig ta en backup på bland andra Twitter, Facebook, Flickr, Google Docs och just Instagram.

Läs mer

http://www.imore.com/2012/04/09/happy-facebook-buying-instagram-export-photos-delete-account/
http://mashable.com/2012/04/09/deleting-instagram-account-save-pics/